Tuesday, September 22, 2009

JAMING LAGU BARU THE BRIGHTVIEW

Awesome picture from fitri. muka jambu 88. Ada banyak tepi jalan dekat kulim.

Herol the drumer, look hansome with drum set. He is the 3rd engineer from bunga melati 3 hahahahahah dont know the ship lah.

Nice picture from Imran Marikan. cikgu izuan sing with yamaha bass guitar. The new EVERLAST spectacle hahahahahaahha look nice ma.


5ruzz dengan guitar fander dari studio lan, bukan dia punya guitar pon hehehehehe, tapi skill power tak pa. The brightview sudah menyiapkan 3 buah lagu sendiri yang full. Tetapi banyak lagi lagu yang dirasakan tidak berapa sesuai dan telah disimpan di dalam dekstop cikgu izuan di rumah sewanya di taman serindik kulim.



Lagu cover dari weezer pork & bean. Menjadi-jadi dan sound yang agak sempurna menyerupai lagu asalnya, kredit kepada weezer yang membuat lagu yang sedap-sedap sejak dari blue album lagi.




Jaming lagu baru yang dibuat oleh Cikgu Izuan dan ada beberapa lagu yang dibuat oleh 5ruzz. Selalunya The Brightview akan membawakan lagu wajib Creep-Radiohead.





7 comments:

  1. Aku suka lagu post rock brightview , mmg spontan abis. high kaw2. thumbsup for brightview. truskan berkarya. gua support beb!

    ReplyDelete
  2. thumbsup too... all da best brightview! tp cikgu xpernah bagi cek dengaq pon.. .P

    ReplyDelete
  3. pic yg last tu... awat yg dok tayang belakang???? cek musykil.. :o

    ReplyDelete
  4. oi best soh!!! smart seyes haha gila blog dah skunk! wat tweeter lak bro

    ReplyDelete
  5. EMMMM TQ. NANTI AKU AKAN UPLOAD VEDIO JEMING LAK OR BULEH P TENGOK KAT YOUTUBE TAIP 4872231

    ReplyDelete
  6. member kta dok cari guitar bass baru beb...satu pekan jitra dia tny habih..haih

    ReplyDelete
  7. CERITA DIA GUITAR BASS KAT PJ2 MURAH DARI PENANG

    ReplyDelete